preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Volonterski klub

Autor: Franka Frančešević, 21. 10. 2021.

NAŠI VOLONTERI U SABIRNOJ AKCIJI HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA "SOLIDARNOST NA DJELU"

Osmero naših volontera tijekom četiri dana sudjelovalo je u provođenju sabirne akcije „Solidarnost na djelu“ Hrvatskog Crvenog križa Grubišno Polje.

Akcija se tradicionalno provodi drugog četvrtka u listopadu, u njoj se prikupljaju materijalna i novčana dobra, a za donirani novac uručuje se bon zahvalnosti. No, ove se godine, zbog posebnih epidemioloških uvjeta, sabirna akcija provodila na javnim površinama u suradnji s lokalnim ustanovama, institucijama i organizacijama civilnog društva.

Prva akcija u kojoj su sudjelovali naši učenici održana je u petak 15. listopada ispred trgovine KTC. Volonterke su  bile učenice 2. razreda programa Kuhar Marta Jurković i Andreja Perak.

U utorak 19. listopada, ispred zgrade Gradske uprave u akciji su sudjelovale učenice 2. razreda programa Tehničar za računalstvo: Lea Đurišević i Lea Lebinac.

U srijedu 20. listopada, ispred trgovine Spar u akciji su sudjelovali učenici 1. razreda programa Konobar: Mateja Kalanjoš i David Taritaš.

A na današnjoj akciji, ispred trgovine KTC, sudjelovali su učenici 2. razreda programa Tehničar za računalstvo: Jakov Bitto i Tomislav Kranjec.

Sva prikupljena sredstva koristit će se isključivo u humanitarne svrhe za pomoć socijalno ugroženim obiteljima i osobama u lokalnoj zajednici.

 

 
OGLASNA PLOČA
Novčana pomoć
LiDraNo 2022.

Županijska smotra LiDraNo 2022. BBŽ

 

RASPORED SATI
MZO
"I moj glas je bitan"

GODINA ČITANJA 2021.

ZAVRŠNI RAD
Erasmus+

CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / www.ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju