preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Kratka priča o Domovinskom ratu

Autor: Franka Frančešević, 2. 12. 2021.

ZBIRKA "PRIČE IZ DOMOVINSKOG RATA IZ PERA SREDNJOŠKOLACA"

Unazad tri godine Ministarstvo branitelja objavilo je tri Javna poziva za Kratku priču o Domovinskom ratu, namijenjenu učenicima srednjih škola Republike Hrvatske. Svrha i cilj ovoga Javnog poziva je očuvanje sjećanja i promicanje vrijednosti Domovinskog rata kroz afirmaciju pisane riječi te poticaj na promišljanje o značaju Domovinskog rata kod učenika srednjih škola.

Naša je škola sudjelovala 2019. i 2021. godine i obje učenice sudionice, Leona Horak i Emilija Kanjuh, pisano su pohvaljene.

Kratka priča učenice Leone Horak objavljena je u ovogodišnjoj zbirci „Priče iz Domovinskog rata iz pera srednjoškolaca“, a priča Emilije Kanjuh bit će objavljena u sljedećoj zbirci.

Kao motivaciju svim našim srednjoškolcima da i dalje pišu i sudjeluju u ovom natječaju učenica 1. razreda programa Tehničar za računalstvo Ana Kolić Štefanović pročitat će Leoninu priču pod nazivom „Željela sam biti dijete“.  

 
OGLASNA PLOČA
Novčana pomoć
LiDraNo 2022.

Županijska smotra LiDraNo 2022. BBŽ

 

RASPORED SATI
MZO
"I moj glas je bitan"

GODINA ČITANJA 2021.

ZAVRŠNI RAD
Erasmus+

CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / www.ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju