preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Projekti

Autor: Franka Frančešević, 23. 3. 2022.

JAVNI VOĆNJAK

Održivi razvoj lokalne zajednice počiva na suradnji građana i institucija s ciljem povećanja kvalitete života u zajednici. Već dugo prisutna ideja javnog voćnjaka napokon je krenula sa svojom realizacijom.
Ovih dana naši učenici sa svojim mentorima Dejanom Krauzom, Snježanom Vrabec i Marijom Madjeruh posadili su ukupno 24 voćke na školskom poljoprivrednom dobru. Slatkim plodovima krušaka, trešanja, jabuka, višanja, šljiva i marelica kroz koju godinu moći će se sladiti ne samo učenici naše škole već i svi građani Grubišnog Polja.
Ovaj projekt zamišljen je kao jedna lijepa zelena priča o suradnji i suživotu škole s lokalnom zajednicom na dobrobit svih uključenih. Kako bi je u potpunosti zaokružili, u planu je opremanje učionice na otvorenom, postavljanje klupa, koševa za otpad i info ploče. Cijeli prostor koristio bi se kao poligon za učenje naših učenika, nastavu na otvorenom, ali i u edukativne svrhe naših mlađih sugrađana koji bi mogli sudjelovati u tematskim radionicama vezanim uz uzgoj i njegu voćaka.
Kad se spoji snaga zemlje i sunca s vrijednim rukama naših poljoprivrednih gospodarstvenika baš ništa nije neostvarivo.
OGLASNA PLOČA
Novčana pomoć
LiDraNo 2022.

Županijska smotra LiDraNo 2022. BBŽ

 

RASPORED SATI
MZO
"I moj glas je bitan"

GODINA ČITANJA 2021.

ZAVRŠNI RAD
Erasmus+

CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / www.ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju