preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Posjet

Autor: Franka Frančešević, 9. 5. 2022.

STUDIJSKO PUTOVANJE U POREČ

 

S učenicima 1., 2. i 3. a razreda programa kuhar, konobar i poljoprivredni gospodarstvenik, 6. svibnja 2022. uputili smo se na dvodnevno studijsko putovanje u Plavu lagunu d.o.o. u Poreču. Učenici su imali priliku upoznati se s načinom rada hotelskog kompleksa, organizacijom rada u kuhinji i restoranu, kako posluje recepcija te kako se organizira rad u uslužnim organizacijskim jedinicama hotela.
Po dolasku u Poreč, najprije smo obišli hotel „Plavi“, gdje nas je dočekao ručak. Nakon ručka smjestili smo se u Personalni dom te prošetali okolicom. Potom smo se uputili u hotel „Molindrio“. Ondje nas je dočekao i pozdravio direktor koji nas je proveo kroz hotel, pokazao nam nekoliko soba, ispričao zanimljivosti o hotelu te nas otpratio na večeru. Nakon večere uslijedio je obilazak grada. Sljedeće smo jutro također doručkovali u hotelu „Molindrio“, a zatim smo se vratili u Personalni dom u kojem je za nas održana prezentacija o Plavoj laguni; predstavljeni su hoteli koji se nalaze u sklopu Plave lagune, djelatnosti koje hoteli obuhvaćaju, osoblje hotela te na kraju primamljive ponude učenicima za sezonski rad u Plavoj laguni. Potom smo posjetili hotel „Parentium“ te se nakon toga uputili prema Umagu. U hotelu „Umag“ učenici su se upoznali s radom kuhinje i restorana te su imali priliku vidjeti i pitati sve što ih je zanimalo. Poslije ručka prošetali smo gradom te smo se u popodnevnim satima uputili kući. U Grubišno Polje stigli smo oko 22 sata. Dojmovi učenika izrazito su pozitivni. Ovo je za njih bio jedan zaista uzbudljiv doživljaj koji bi, kako kažu, rado ponovili.
Antonija Petrović, mag. educ.
 
Više fotografija pogledajte OVDJE!
OGLASNA PLOČA
Novčana pomoć
LiDraNo 2022.

Županijska smotra LiDraNo 2022. BBŽ

 

RASPORED SATI
MZO
"I moj glas je bitan"

GODINA ČITANJA 2021.

ZAVRŠNI RAD
Erasmus+

CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / www.ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju