preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Projekt

Autor: Franka Frančešević, 20. 5. 2022.

PROJEKT REVIS

Naša je škola od rujna 2021. do siječnja 2023. dio hvalevrijednog projekta REVIS koji se provodi u pet država jugoistočne Europe. Za provedbu projekta u Hrvatskoj zaslužna je udruga Hrabri telefon.
Riječ je o preventivnom programu protiv vršnjačkoga nasilja u školskom i izvanškolskom okruženju.
Voditeljice projekta, nastavnice Mirela Brkić i Romana Miklić, prošle su trodnevnu edukaciju kako bi mogle provoditi radionice s učenicima na temu vršnjačkog nasilja, socijalno i rodno uvjetovanih normi.
Nakon višemjesečnog rada online, a nakon toga i u učionicama, 17. svibnja 2022. održana je 1. nacionalna radionica u Zagrebu u hotelu International na kojoj su nastavnice sudjelovale zajedno s još dvije naše učenice, Ivom Ulovac, učenicom 1.e razreda i Oliverom Čukom, učenicom 2.c razreda.
Radionica je bila podijeljena u 4. modula na kojima smo ponovili što smo do sada naučili, a dobili smo i zanimljive i korisne savjete o tome kako napraviti kampanju protiv nasilja, kome se obraćati i kako prenijeti poruku.
Najviše nas je obradovala činjenica što smo se konačno vidjeli i upoznali „uživo“, učenice su stekle nova prijateljstva, razmijenili smo iskustva dobre prakse i puni ideja krećemo u izradu kampanje protiv nasilja.
Mirela Brkić, prof. mentor
Više fotografija pogledajte OVDJE!
OGLASNA PLOČA
Novčana pomoć
LiDraNo 2022.

Županijska smotra LiDraNo 2022. BBŽ

 

RASPORED SATI
MZO
"I moj glas je bitan"

GODINA ČITANJA 2021.

ZAVRŠNI RAD
Erasmus+

CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / www.ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju