preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 

Poziv na prijavu nastavnika za sudjelovanje u Erasmus + KA 122 projektu "Putujući Europom do novih vještina"

 

U sklopu Erasmus+ KA122 projekta “Putujući Europom do novih vještina” Srednjoj školi Bartola Kašića Grubišno Polje odobrena je mobilnost učenika u svrhu učenja za ukupno 18 učenika strukovnih programa tehničar za računalstvo, kuhar i automehatroničar ukupne vrijednosti 51.470,00€. U sklopu projekta učenici će u pratnji  tri nastavnika obavljati stručnu praksu u Irskoj u periodu od 23. travnja do 7. svibnja 2022. godine.

Svi zainteresirani nastavnici koji žele sudjelovati u projektu mobilnosti kao koordinatori projekta, nastavnici u pratnji ili kao dio projektnog tima zadužen za organizaciju i podršku provedbe trebaju dostaviti životopis i ispunjenu prijavnicu. 

Navedenu dokumentaciju potrebno je potpisati i osobno dostaviti u tajništvo škole najkasnije do 1. prosinca 2021. godine.  

Povjerenstvo za procjenu objavit će privremenu i rezervnu bodovnu listu kandidata. Rezultati će biti objavljeni na web stranici Srednje škole Bartola Kašića Grubišno Polje http://ss-bkasicagrubisnopolje.skole.hr  i na oglasnoj ploči škole.  

Rok za žalbu je do 10.12.2021. Žalba se podnosi u pisanom obliku u tajništvu škole.

Sve bitne informacije vezano za projekt mobilnosti možete pratiti na mrežnoj stranici škole pod EU- projekti.

Izrazi koji se koriste u tekstu, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muške i na ženske osobe.

 

U Grubišnom Polju 19.11.2021.


OGLASNA PLOČA
Novčana pomoć
LiDraNo 2022.

Županijska smotra LiDraNo 2022. BBŽ

 

RASPORED SATI
MZO
"I moj glas je bitan"

GODINA ČITANJA 2021.

ZAVRŠNI RAD
Erasmus+

CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / www.ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju