preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 

Ponovljeni natječaj za sudjelovanje u projektu mobilnosti učenika strukovnih programa u sklopu projekta Erasmus + KA 122 projektu „Putujući Europom do novih vještina“ -  2021-1-HR01-KA122-VET-000017262  za šk.god.2021./2022.

 

Drage učenice i učenici Srednje škole Bartola Kašića Grubišno Polje,

pozivamo vas na prijavu mobilnosti u Dublin u sklopu Erasmus + KA122 projekta “Putujući Europom do novih vještina” u sklopu kojega će učenici obavljati stručnu praksu u Irskoj.  Agencija za mobilnost i programe EU u sklopu Erasmus+ programa odobrila je ovaj projekt u ukupnoj vrijednosti od 51.470,00€.

Na ovu mobilnost mogu se prijaviti učenici koji u školskoj godini 2021./2022. pohađaju sljedeće programe i razrede:

Razredi

Program

Broj učenika

Zemlja mobilnosti

Mjesto mobilnosti

Duljina boravka

2.(drugi)

3.(treći)

Kuhar

4

Irska

Dublin

2 tjedna

2.(drugi)

3.(treći)

Automehatroničar

4

Irska

Dublin

2 tjedna

2.(drugi)

3.(treći)

4.(četvrti)

Tehničar za računalstvo

10

Irska

Dublin

2 tjedna

 

Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani učenici navedenih zanimanja i godina obrazovanja s navršenih 16 godina života u trenutku realizacije mobilnosti.

Pozivamo vas da proučite dokumentaciju koja se nalazi u prilogu Natječaja te da na vrijeme prikupite svu potrebnu dokumentaciju koju ćete priložiti uz vašu Prijavu. Sastavni dio ovog natječaja su obrasci koje možete preuzeti s mrežne stranice škole:

Uz Prijavu na natječaj obavezni ste dostaviti popunjene obrasce, potvrde kojima dokazujete dodatne bodove i motivacijsko pismo.

Zbog odredbi o zaštiti osobnih podataka obavezni ste sami osmisliti šifru pod kojom ćete biti rangirani i koja će biti javno objavljena.

Prilikom odabira kandidata primjenjivat ćemo razrađene kriterije bodovanja. Stoga vas pozivamo da se pripremite i na vrijeme prikupite sve što je potrebno, osobito dokumentaciju koja vam može donijeti dodatne bodove.

Natječaj za mobilnost u Dublin traje do 2. ožujka 2022. godine, a razgovor s kandidatima provest će se od 8. ožujka do 11. ožujka 2022. prema rasporedu koji će biti objavljen na mrežnoj stranici škole i oglasnoj ploči škole. Rang ljestvica bit će objavljena 4. ožujka 2022. također na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči škole. Pristigle prijave razmotrit će povjerenstvo u skladu s propisanim kriterijima i uvjetima poziva. Rok za žalbu je 8. ožujka 2022.

Sve bitne informacije vezano za projekt mobilnosti možete pratiti na mrežnoj stranici škole pod EU- projekti.

Prijavu na natječaj i svu potrebnu dokumentaciju dostaviti koordinatorici projekta Branki Bakić.

Za sva pitanja vezano uz ovaj projekt možete se obratiti koordinatorici na adresu e-pošte: projektissbkgp@gmail.com

 

* Napomena: Odabrani sudionici dužni su pohađati planirane pripreme za mobilnost i sudjelovati u diseminaciji projekta. Prema uputi partnerske organizacije za odlazak u zemlju mobilnosti (Irsku), a u skladu s epidemiološkim mjerama, odabrani učenici moraju imati COVID potvrdu.

Izrazi koji se koriste u tekstu, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muške i na ženske osobe.

 

Grubišno Polje, 10. veljače 2022.


OGLASNA PLOČA
Novčana pomoć
LiDraNo 2022.

Županijska smotra LiDraNo 2022. BBŽ

 

RASPORED SATI
MZO
"I moj glas je bitan"

GODINA ČITANJA 2021.

ZAVRŠNI RAD
Erasmus+

CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / www.ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju