preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

KNJIŽNICA DANAS

Danas je knjižnica smještena u potkrovlju školske zgrade na prostoru od oko 150 m2. Knjižni fond obogaćivan je iz godine u godinu i danas knjižnica posjeduje 5225 knjiga i 81 jedinica multimedija, a godišnje prima 13 naslova časopisa. Knjižnica nabavlja knjižnu građu hrvatske i svjetske književnosti te djela znanstvene i stručne literature, časopise za učenike i nastavnike.

Opremu knjižnice čine: stolno računalo, laptop, pisač, radio, diktafon, fotoaparat, a knjižničarka je zadužena i za objave na školskoj  mrežnoj stranici i društvenim mrežama škole.

Knjižnica surađuje s kulturnim ustanovama te sudjeluje u međuknjižničnim razmjenama na razini Grada.

U knjižnicu je upisano ukupno 294 člana. Učenici i nastavnici Srednje škole Bartola Kašića Grubišno Polje opsluživani su potrebnom srednjoškolskom literaturom, kao i stručnom literaturom.

U knjižnici učenici uče, volontiraju, snimaju, izrađuju prigodne panoe, plakate i izložbe, sudjeluju u kreativnim radionicama, provode slobodno vrijeme.

U knjižnici je zaposlena Franka Frančešević, dipl. knjižničarka i prof. hrvatskog jezika, VSS, na puno radno vrijeme.


OGLASNA PLOČA
Novčana pomoć
LiDraNo 2022.

Županijska smotra LiDraNo 2022. BBŽ

 

RASPORED SATI
MZO
"I moj glas je bitan"

GODINA ČITANJA 2021.

ZAVRŠNI RAD
Erasmus+

CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / www.ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju